::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 17
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
خواص آرتیشو

آرتیشو یا کنگر فرنگی نوعی گیاه

یکساله است که بومی جنوب اروپا و کنارهٔ مدیترانه ‌است. غنچهٔ این گیاه

خوراکی است و بیشتر به صورت آب‌ پز پخته می‌شود.

مورد مصرف آرتیشو:

آرتیشو را اغلب به همراه سالاد مصرف می کنند. هم بصورت خام و هم آب پز

خواص درمانی آرتیشو:

طبع آرتیشو گرم و كمی خشک است.

آرتیشو ترشح صفرا از کبد را افزایش می‌دهد.

آرتیشو تقویت کننده ی اعمال کبد است.

آرتیشو از تجمع چربی در سلولهای کبدی، تحریک کلیه در دفع اوره و کلسترول جلوگیری می کند.

آرتیشو پایین آوردنده ی کلسترول وتری گلیسیرید خون است.

آرتیشو در درمان یرقان ،قولنج کبدی، سنگ کیسهٔ صفرا، آب آوردن شکم موثر است.

آرتیشو دردرمان سنگ کلیه، قولنج کلیه و ازدیاد اورهٔ خون موثر است.

آرتیشو دردرمان بیماریهای پوستی خارشدار موثر است.

آرتیشو تب ‌بر است. و نیزدر درمان رماتیسم و یبوست موثر است.

خانم‌هایی که قصد باردار شدن دارند نیز بیشتر آرتیشو مصرف کنند.

آرتیشو برای چه بیماری هایی مضر است:

افرادی

که دچار سنگ کیسه‌ی صفرا هستند نباید آرتیشو مصرف کنند به خاطر این که این

ماده غذایی باعث مسدود شدن مجاری صفرایی می‌شود. علاوه بر این، افرادی که

روده‌ی حساسی دارند نیز نباید در مصرف آرتیشو زیاده‌روی کنند به خاطر این

که باعث نفخ و گاز معده می‌شود.

غذاهایی که با آرتیشو می توان درست کرد:

سالاد آرتیشو

ارزش غذایی آرتیشو در هر 100 گرم

ویتامین A 0

کلسیم 4

ویتامین B6 5

منیزیم 15

ویتامین C 19

آهن 7

ویتامین B12 0

قند 1

فیبر 5

پتاسیم 370

سدیم 94

کلسترول 0

کالری 47

پروتئین 3.3

کربوهیدرات 11

چربی های اشباع شده 0

چربی های اشباع نشده 0.1

جمعه 03 بهمن 1393 - 18:55
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !