::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 18
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
سالاد لوبیا،مناسب افراد دیابتی

بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای قرمز، روغن زیتون، برگ مرزنجوش تازه، لوبیا سفید و سرکه بالزامیک از اجزای این سالاد خوشمزه هستند.

مواد لازم :

بادمجان

300 گرم

بلال

2 عدد

کدو

2 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز

1 عدد

روغن زیتون

یک سوم پیمانه

برگ مرزنجوش تازه

یک و نیم قاشق غذاخوری

لوبیا سفید

600 گرم

سرکه بالزامیک

1 قاشق غذاخوری

روش تهیه :

بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید.

بلال‌ها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید.

کدو و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید.

لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند.

ماهیتابه

را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال،

کدو، فلفل دلمه‌ای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به

آن نمک و فلفل بزنید. سپس آن‌ها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ

نمایید تا کاملاً نرم شوند.

پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آن‌ها

را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

مقداری سرکه بالزامیک روی آن‌ها بریزید و کمی هم بزنید.

جمعه 24 بهمن 1393 - 10:29
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !