::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 60
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
طرز تهیه ترشی ازگیل








طرز تهیه ترشی ازگیل
ترشی
یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل
است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل:





سرکه
1/5 لیتر


تمبر هندی
یک بسته کامل


ازگیل
2 کیلو


پودر فلفل قرمز تند
یک قاشق مرباخوری


ادویه و شکر
یک قاشق غذاخوری






طرز تهیه ترشی ازگیل :
ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.
تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.
شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.

بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.
مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است
جمعه 01 اسفند 1393 - 18:39
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !