::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 18
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مواد لازم :

هلو

4 تا 5 کیلو

خمیر ترش

یک قاشق سوپ خوری

سرکه

2 لیوان

نمک

3 قاشق غذاخوری

شکر

نصف لیوان

طرز تهیه :

ابتدا

هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن

را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با

سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و

خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن

نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید.

بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز

هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را 8 تا 10

دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک

نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

پنجشنبه 23 بهمن 1393 - 17:24
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !