::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 16
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
درست کردن مربا هویج

آماده سازی : 120 دقیقه

پخت : 120 دقیقه

مورد مصرف : صبحانه

مواد لازم :

هویج ريز رنده شده

1 کیلو گرم

شکر

1 کیلو گرم

گلاب

100 ميلى گرم ( به میزان لازم )

هل درسته

10 عدد

زعفران

1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )

* وانیل

کمی ( به میزان لازم )

چوب دارچین

1 عدد

* جوز هندی

1 پنسه ( به میزان لازم )

* آبلیمو

1 قاشق غذا خوری

پودر فلفل

کمی ( در صورت تمايل )

* وانیل ( اگرنوع شكرى آن باشد يك ق چ / واگر وانيل خالص باشد 1/8ق چ )

* جوز هندی ( و يا موقع رنده كردن تا شماره پنج بشماريد كافيست )

* آبلیمو يا كمى جوهرليمو 1/8 ق چ

طرز تهیه :

هويج

را يک شب جلوتر رنده كنيد و در يک قابلمهء لعابى ريخته و داخل آن هل را

ريخته و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را گذاشته و

آهسته قابلمه را كنار گذاشته تا زمان پخت .

روز بعد ( يعنى حدوداً

12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملايم گذاشته ( خيلى ملايم ) و

اجازه دهيد شكر آهسته آهسته ذوب شود و هويج از زير آهسته آهسته بپزد كه

حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، ميتوانيد از شعله پخش كن استفاده نماييد

(شكر را هم نزنيد)

در اين روش آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد .

در

آخر كه قل هاى ريز مربا را ملاحظه خواهيد كرد آب ليمو و يا جوهر ليمو را

اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و

وانيل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمايل ، نگران نباشيد مرباى

شما تند نخواهد شد ) را ريخته و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24

ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه يک دستمال

بزرگ و سنگين يا يک حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند ، و بعد از

اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و

كوچک ريخته و در يخچال قراردهيد ، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را

از مربا جدا نكنيد .

نكته در تهیه مرباى هويج :

ميتوانيد

از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هويج استفاده كنيد ( به اندازهء

1/2 پ ) و يا دو ق غ خشک آن ، كه البته بايد بعد از كمى جوشاندن و قرار

دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعويض مرتب آب آن استفاده كنيد.

خلال

بادام و پسته هم در مرباى هويج عاليست و مربا را زيبا ميكند، در صورت

تمايل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه كنيد . ( از هر كدام يک ق غ

)

در صورتى كه مرباى هويج با حرات كم و يكنواخت پخته شود شكرک نخواهد زد .

و

اگر شكرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهيد با 100 ميلى گرم آب

معمولى براى مدت پنج دقيقه جوشانده و از روى حرارت برداريد . و بعد از

اينكه خنک شد در ظرف ريخته و كنار بگذاريد .

*** بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهيه كنيم و از قاشق چوبى استفاده كنيم .

*** بهتر

است مرباى هويج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداريم

تا اگر شكرك زد ، دوباره آنرا با كمى آب يا گلاب بجوشانيم !

جمعه 03 بهمن 1393 - 19:04
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !