::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 17
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
طرز تهیه لواشک انار و به

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار

2 لیوان

به بزرگ

1 عدد

آبلیمو

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک انار و به:

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

به

را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای

بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید

به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید

).

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ،

داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ

پخش کنید.

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2

ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و

کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی

شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

یکشنبه 14 دی 1393 - 15:32
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !