::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 25
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
طرز تهیه ی ترشی باميه

مواد لازم :

باميه

500 گرم

سركه و آب

از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر)

نمك

نصف قاشق مرباخوري

سير

سه حبه

فلفل تند

دو عدد

برگ گلپر

چهار عدد

نمك

يك و نيم قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

ابتدا

باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در

قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق

مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را

آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با

هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم

قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول

را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري

مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.

جمعه 05 دی 1393 - 17:00
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !