::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 23
نویسنده پیام
forum-admin
آفلاین



ارسال‌ها: 397
عضویت: 3 /10 /1393
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 4
طرز تهیه کلوچه خرما و گردو

مواد لازم :

روغن مایع

110 گرم

شکر

25 گرم

مایه خمیر فوری

6 گرم

شیر ولرم

250 میلی لیتر

آرد

حدود 450 گرم

وانیل

4/1 قاشق چایخوری

مواد میانی :

خرما

250 گرم

گردو

150 گرم

دارچین

1 قاشق چایخوری

زنجبیل

2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا

خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب

آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است) سپس

شکر را به علاوه روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را کم

کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد.

پس از کمی ورز دادن روی خمیر را

پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم

خمیر را به اندازه های 50 گرمی چانه کرده مواد میانی را وسط آن قرار داده و

آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و

مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط

شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و

کنجد پاشیده در فر 200 درجه سانتیگراد یا شماره گاز 5 و یا 400 درجه

فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم

ندارد)

طرز تهیه مواد میانی:

خرما

را از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آن را بگیرید کمی حرارت دهید سپس

با پشت قاشق کمی آن را له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط

کنید.

جمعه 10 بهمن 1393 - 13:15
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !